søndag 11. juli 2010

Den utvidede Konstitusjonskomitè samlet.

Hansedagen (BT): Etter forespørsel fra Korrespondentens kontor ble i dag Hansedagens utvidede Konstitusjonskomiteen samlet for å diskutere de siste dagers hendelser i de metafysiske kretser. Kontrollkomiteen og Kirke- utdannings- og polkomiteen skal avholde møter snarlig.
Flere uker etter at det parlamentariske året var omme og Bergen bys eligerende kvinner og menn forlengst har trukket tilbake til sine valgkretser ble det i dag kallt inn til ekstraordinære møter. Da komitérommene i sommer er under oppussing i de Naturhistoriske samlingers regi samlet komiteen seg i lokalene til Hector's Hybel (også brukt som Sosialministerium). Møtet ble ledet av Joachim Habsburg-Rieber (PBD), som snarlig ville vite bakgrunnen for møtet. Da det kom på det rene at Korrespondenten nå følte seg personlig truet av det metafysiske gikk mobiliseringsordren ut, før den ble tilbakekallt av ministeren når han ble forklart at fiendebildet var for uklart, og for svært mange av de tilstedeværende tvilsomt.
I en kort rapport sendt fra Korrespondnetens kontor heter det at
"Jeg er helt sikker på at det er noen i det metafysiske som er ute etter meg, hva pokker har jeg gjort feil?".
Komiteen skulle egentlig ha kommet med en uttalelse i løpet av dagen, men da møtet skulle ha vært holdt for lukkede døre, og bartenderen på Hector's Hybel viste til sjenkebevilgningen og nektet å stenge serveringen da ingen reservasjon forelå kom det til aktive meningsutvekslinger i kjeller til Pingvinen (bildet). Møtedokumentene er fremdeles ikke gjenfunnet så det har enda ikke vært mulig å trekke noen konklusjoner om hva som kan ha kommet ut av dette uortodokse møtet.

Ingen kommentarer: