tirsdag 2. juni 2009

Nytt fra Hadeland.

Avisa Hadeland melder på sine sider at politiet advarer mot britiske og irske asfaltarbeidere, som til overmods også er ute etter å lure oss godtroende. Arbeidet blir beskrevet som tuftet på kriminalitet, og dårlig gjennomført.

Uansett er karakteristikken av disse individene, som forøvrig et frisk tilsig av "utenlandske kriminelle"(må jeg også få skyte inn at personlig er jeg mye mer begeistra for Guinness enn Khat), ytterst, la oss si, ukritisk:
- Dårlig arbeide.
- Uklar avslutning.
- Hissig gemytt.
- Forhåndsbetaling (kontant).
- Kriminelle sympatier. (les: tvilsome sympatier vedrørende kulturelt opphav og politisk tilhørighet. Gjelder begge de involverte parter)

Altså, kjære politi: denne personen har jeg truffet på! Han stod bak meg i køen på SPAR Donnybrook, traska rundt i gatene i Ringsend, satt på en pub i Aberdeen og spiste fish'n chips i Galway. Han, eller hun, satt på bussen mellom Milton Keynes, jobbet på motorveien mellom Belfast og Dungiven og handlet forsåvidt også på Tesco i Shaffron Walden. Den beskrivelsen er jo en helt generel beskrivelse av inntrykket du sitter igjen med etter møtet med de lavere samfunnslag på øygruppen rett vest for Bergen! Ser egentlig ikke problemet.

Ingen kommentarer: