fredag 30. januar 2009

Del 2: Kaotisk i Bergen

Bergen (NRK/NTB): Det oppstod full forvirring ved Bryggen da en u-båt la til uanmeldt ved middagstider i dag. Det man først trodde var hurtig respons fra regjeringen viste seg i ettertid å være en nyinnvestering ved Universitetet.

Det var ved 13-tiden i dag at vårt hovedkontor på hemmelig adresse på Nygårdshøyden fikk melding fra vår utegåendereporter at en U-båten hadde lagt til i Vågen, men at Igor fremdeles ikke var å oppdrive til intervju. Det var derfor lenge stor tvil om hvilke U-båt det var snakk om og Dræggen Battalion mobiliserte 1. regiment og la en jernring mellom skuelystene og u-båten. Da fiskeriminister Helga Pedersen (Ap) i går offentliggjorde planen om å heve U-864 utenfor Fedje ble det fra enkelte overivrige sjeler i desken og Bergen AP jublet over APs hurtige behandling og ekspedering av saken.

Da Bevegelsen anser seg selv som miljøbeviste, sosialt ansvarlige og som en nødvendighet for å skape pluralisme i det aktive bergenske selskapslivet ble en deligasjon utnevt av et spontant kommisjonsmøte. Da deligasjonen ankom Bryggen kunne de hurtig bekrefte at det var snakk om den kongelige Norske Marines S-300 "Ula" som hadde gått til havn, og ikke den lagt mer kjente U-864. Kort tid etter ankom representanter for det Revolisjonære fakultet stedet og tilsnakket en tilfeldig, ikke organisert, politimann som omgående fikk fjernet folkemassen. Gjennom vår mann i det Revolusjonære Fakultets politbyrå har vi fått opplyst at U-båten nå er i akademisk tjeneste og er fakultetets eiendom. Det er i samarbeid med Institutt for Markedsfundamentalisme at RF sammen med en mekler har overbevist Forsvarsledelsen om å delprivatisere U-båtflåten, slik at Forsvaret kan spare penger på å sette driften av de forskjellige u-båtene ut på anbud. RF har gjennom sitt investeringsselskap, Omfordelingssamvirket, driftrettighetene frem til 2015.

Vår mann kunne opplyse om at som en del av kvalitetsreformen vil RF nå satse på å gå dypere inn i den revolusjonære lære. Derfor satser de nå på å utvikle en undervannbevegelse som kan spesialiseres i de samfunnsomveltende fag og vil i tillegg til tradisjonell revolusjonær aktivitet og deklassering av herskende klasser også spesialiseres i å styrte grasrota om nødvendig, opplyser vår entusiastiske informant. Gjennom læreplaner som Bevegelsen har tilgang på planlegger RF utover våren å skolere den hysebestanden som måtte befinde seg mellom Wyville Thomson-ryggden og norsk sokkel i Nordsjøen og organisere en revolusjon mot de herskende fiskeflåter som gjennom illegitime (i fiskens øyne) grenser imperiemaktene har tegnet over deres områder og skapt kunstige etniske og artmessige minoriteter i deres kjerneområder. Dette vil i første omgang ramme Helga Pedersen, Fiskebåtredernes Forbund og ledelsen i Kystpartiet.

Ingen kommentarer: