lørdag 12. desember 2009

Antakelse om utfallet i København

0 kritikk av politiet
1 demonstrant drept
G8 som forlanger sympati fra den 3. verden
20 på sjukehus
27 opphøyde EU-medlemmer
100 brutte løfter
500 internerte
2013..
året da Erik Solheim ikke har noen miljøpolitikk å forsvare for SV.
60.000 demonstranter som kasta bort tida.

1 verden som ikke vil endres.

3 kommentarer:

Christoffer sa...

Correspondent, De glemte følgende:

- 1 stk bortforklaring til verden om at "man er på sporet av noe stort og at forhandlingene har vært svært nyttige i en viktig prosess som av diplomatiske årsaker blir lang, men virkningsfull sett i et makroperspektiv de neste 10-15 år, og at utslippsreduksjonene skal drøftes videre ved neste toppmøte i 2025."

The Correspondent sa...

Analyticer!

De har helt og fullstendig rett, kan jo også innse at jeg har kraftig undervurdert Københavnpolitiets effektivitet, på 2 dager er de jo allerede oppe i 1225 arresterte.

Dog, tror De, at dette "Klimafengslet" (les: internerings*host*leir) er et slikt sted hvor teperaturen øker med 4 grader under oppholdet? Samt utsettes for ovebefolkning?

Christoffer sa...

Nja, De er nok inne på noe. Store ledere kommer ikke før det virkelig gjelder (Bush da Katrina kom, Obama når forhandlingene går mot slutten, Stalin da tyskerne kom osv. osv.), så din overbefolkningstese kan med dette bekreftes. Temperaturen blir nok også ganske høy.

Jeg skal imidlertid si meg mer bekymret om maten er så dårlig at de ikke klarer å redusere CO2-utslipp, evt. går så berserk i baren at de iverksetter spontan avskoging.