søndag 6. desember 2009

Dublinkorrespondenten gjennfunnet!

Bergen (RTE/NTB): Etter at Midlandskorrespondenten for en tid tilbake fremmet et dok8-forslag ble det fra offisielt hold igangsatt søk etter Dublinkorrespondenten. Korrespondenten, som sist ble observert kl 10.00 den 7. oktober i TaxFreen på Dublin Airport, ble gjennfunnet med blandede følelser.

Etter lengre tids fravær fra verdensveven igangsatte Hordaland fylkeskommune og irske myndigheter uten videre koordinasjon en serie leteaksjoner mellom Dublin Airport og Flesland etter Korrespondenten. Søndagmorgen ble han lokalisert og hjulpet frem fra frontlosjen på Den Nasjonale Scene på Engen med fårete flir, varriabel hukommelse og 47.000 EUROBonus-poeng han ikke kunne gjøre rede for. I forklaringen til Havarikommisjonen som ble avgitt over en Guinness på Finnegan's kort etter begrunnes nedelaget i Lisboaavstemningen, harme over Østlandet satt i sammenheng med den gryende bergenske nasjoanlismen og manglende utgaver av True Bloods 2. sesong på DVD som årsaker for fraværet.

Ved å returnere så sent før avsluttende eksamen har Korrespondenten blitt utsatt for et høyt stress som strider mot legenes anbefalte passivitet de 2 første uker etter returen. I grove, beskrivende og særs biledlige ordelag, har Korrespondenten uttalt seg særs kritisk til Freden i Westfalen og angrepet Martin Luther på tese 5, 8, 23, 41-49, 71-73, 88 og 93 som forkastlige og prinsipielt i strid med sund fornuft og folk flest. Kl 23:40 i går kveld ble tydeligvis en skjør Korrespondnet noe frustrert over egen situasjon hvoretter han sammenkalte til pressekonferanse på Bybanestoppet på Nymark og proklamerte stiftelsen av Fritt Bysants -Anti-latinerne. FB-AL'erne er et bysantinsk separatisparti som med kvasidemokratiske virkemiddler ønsker å gjennopprette det Bysantinske rike etter grensene fra Basil II's tid. I løpet av de 5 minuttene pressekonferansen pågikk kom Korrespondenten med flere krasse utfall mot Bulgaria, og mente forøvrig at Dogen i Venezia skulle dingle.

Ingen kommentarer: