onsdag 16. desember 2009

Korrespondenten amokk på Majorstua!

Oslo (NRK): I forbindelse med the Royal Norwegian Correspondence Association sin generalforsamling i Oslo 16. desember slo den fhv Dublinkorrespondenten seg vrang ved 20-tiden ved t-banestasjonen på Majorstua. Hendelsen er rapportert til offentlige myndigheter.

Situasjonen utviklet seg som en følge av en uovernstemmelse mellom Korrespondenten og en av stedets billettautomater. Sistnevnte motsatte seg Korrespondentens forsøk på å erverve seg en enkeltbillett til Nationalteateret og korresponderende tog til konferanselokalet på Holmlia. Da transaksjonen aldri fant sted måtte en tvers igjennom skuffet Dublinkorrespondent ta til fots ned Bogstadveien og neste tog fra Oslo S og brukte anledningen til å refse Oslo Sporveier og det sittende byrådet.

Dublinkorrespondenten ble av den f.h.v. Leeds-korrespondenten gjort oppmerksom på at billetter kan erverves hos en hvilken som helst Narvesenkiosk og at det åpne marked opererer for fult på Oslos vestkant. Dublinkorrespondenten har etter at de nye opplysningene ble lagt fram beklaget hendelsen ovenfor de tilfeldig forbigående som ble skreket til under hendelsen.

Ingen kommentarer: