fredag 22. mai 2009

Hvitland fraværende.

Straume (NTB): Vår korrespondent på Sotra kan i dag rapportere at FrP-ordfører Chuck André Hvitland og hans nestkommanderende, og leder av kontrollutvalget, Armand Brun er til sengs med dobbelsidig lungebetennelse.

De to fremtredene FrP-politikerne skulle i dag egentlig ha vært til stede under åpningen av Fremskritspartiets landsmøte på Gardermoen. Stemningen i Hvitland-leiren har vært høy de siste ukene. 1. Mai ble Sotra AP nektet å bruke den kommunale talerstolen som var blitt reservert til bruk som stilas under oppussingen hos Sotra Næringsråd samme dag. 16. mai kl 17 ble også hjemmehjelpen og hjemmehelsetjenesten privatisert etter en hurtig debatt som gikk fra forslag til vedtak på sterke 43 minutter. Tidligere denne uken ble også det kontroversielle lovforslaget som skal hindre pendlere fra Bergen å bosette seg i Fjell for å hindre snikbergensifisering av Sotra, vedtatt ved stående ovasjon i kommunestyret. Etter dette har Hvitland fått troen på seg selv igjen.

Dessverre for Armand Brun har dette medført en del ekstraarbeide. Nå føler nemmelig Hvitland seg så sikker at når han ser vann føler han for å gå på det. Dette har vist seg vanskelig på turene inn til Bergen og når han skal besøke tremenningen sin på Morland. Brun har derfor vært i vannet 43 ganger de siste 4 dagene for å hjelpe ordføreren som grunnet sin angst for offentlige svømmeanlegg aldri deltok i svømmeundervisningen på skolen. Torsdag skjedde det igjen, og begge var savnet i 4 timer før de ble plukket opp av redningstjenesten sør for Flesland i 21-tiden. Begge var da sterkt angrepet av alger og forkommene som en følge av at Hvitland ville kjøre til Flesland via Raunefjorden i sin Hummer H2 Geiger.

Ingen kommentarer: